BU YIL Kİ “AIR CARGO SUMMIT” ŞANGHAY'DA GERÇEKLEŞECEK
Şanghay’daki Hyatt on the Bund'da düzenlenecek olan Air Cargo Summit 12-15 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
02.02.2016 Salı

Organizasyon, TFS ve AirCargoPlus ortaklığında 3 gün olarak gerçekleştirilecek etkinlik hakkında organizatörler, sosyal aktivitelere ve delegeler arasındaki yüz yüze ayarlanmış buluşmalara yoğun ilgi olduğunu belirttiler.

Etkinlik, özellikle hava kargo taşımacılığı sektöründe ortaklık fırsatı sunmayı benimsemiş ve aynı fikirde olan profesyonelleri bir araya getirmeyi amaç edinmiş tarafsız bir açık ağ organizasyonudur.

Air Cargo Summit dünyanın her yerinden iştirak eden hava kargo mensupları, ortaklık fırsatlarını keşfetmek, ortaklaşa yenilikçi ürünler ve hizmetler geliştirmek, sektörün önde gelenlerinden bilgi edinmek için bir araya geliyor.

Freight forwarderler, taşıyıcılar, genel satış acenteleri ve sektörün diğer temsilcilerinin de dâhil olduğu hava kargo tedarik zincirinin tüm aktörleri organizasyona davet edildi.

14-16 Haziran 2016 tarihleri arasında Shanghai New International Expo Centre ve Air Cargo Week’s in ödül töreninin gerçekleşeceği organizasyonda, Air Cargo China'ya bir ziyaret olacaktır.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız