2017 ULUSLARARASI GENÇ FORWARDER YARIŞMASI BAŞVURULARI BAŞLADI
FIATA ile TT Club işbirliğiyle düzenlenen ve uluslararası lojistik sektörünün en saygın etkinlikleri arasında sayılan "Uluslararası Genç Forwarder Yarışması" için başvurular başlamıştır.
29.09.2016 Perşembe

Taşımacılık ve lojistik sektöründe tercihen en az 2 yıl deneyimli, 18 - 32 yaş arasında tüm genç forwarderlara açık olan yarışmada, ülkemiz adına başvuracak adayların değerlendirmeleri UTİKAD tarafından yapılacak olup; seçilen en başarılı proje Türkiye adayı olarak FIATA'ya bildirilecek ve değerlendirmeler sonucu önce bölgesel birinciler daha sonra ise uluslararası birinci belirlenecektir.

 

Üye firmalarımızda faaliyet gösteren genç forwarderlar arasından seçilecek Türkiye adayına UTİKAD tarafından 1,000 TL değerinde hediye çeki verilecektir.

 

Uluslararası Genç Forwarder Yarışmasına katılmak isteyen adayların aday bilgi formu ve proje konularını en geç 15 Aralık 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar utikad@utikad.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

 

Tüm genç lojistikçilerimizi, uluslararası taşımacılık ve lojistik dünyasına geleceğin yükselen genç yıldızlarını kazandıran Uluslararası Genç Forwarder Yarışması'na sektörümüzü ve ülkemizi temsil etmek üzere katılmaya davet eder, üye firma yöneticilerimizden gençlerimizi bu yönde teşvik etmelerini rica ederiz.

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız