CARGO FACTS ASYA 2018 İÇİN KAYITLAR BAŞLADI
Cargo Facts Asya’nın yedinci organizasyonu için kayıtlarının başladığı duyuruldu. Bu yılki organizasyon, Şangay’daki Mandarin Oriental Pudong otelde 23-25 Nisan tarihleri arasında yapılacak ve Cargo Facts ile Şangay Havalimanı Yönetimi tarafından ortaklaşa organize edilecek.
10.12.2017 Pazar

Geçmiş organizasyonlarda, 25 ülkeden 200’den fazla şirket ve 80’den fazla havayolundan birçok profesyoneli ağırladı ve 6. Cargo Facts Asya’nın global hava kargo sektörünün ilgisini çok daha fazla çektiği duyuruldu. Geçtiğimiz organizasyonlarda Air China Cargo, Air France-KLM, Airbus, Atlas Air Worldwide Holdings, Boeing, Cainiao, Cathay Pacific, China Postal Airlines, China Southern Airlines, DHL, FedEx, Nippon Cargo Airlines, Okay Airways, SF Express, YTO Airlines birçok diğer şirketlerden yöneticiler söz almıştı.

 

2018 organizasyonu, geniş çeşitlilikteki konuların eşzamanlı oturumlarda ele alınacağı etkinlikler düzenleyecek ve geniş network fırsatları ile katılımcılara geçmişteki toplantılardan çok daha fazla imkânlar sunacağı bildirildi. Organizasyon, özgün panel ve sunumların yanı sıra sektörün önemli konularına açıklık getirerek katılımcılara hava kargo taşımacılığının tüm yönlerine ışık tutacağı açıklandı.

 

Geçen yılki toplantıyı kaçıranlar için, Cargo Facts Asia 2017’den akılda kalanların aktarıldığı bir video:

 

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız