IATA'NIN CARGO IQ GİRİŞİMİNE KATILDI
Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, Traxon CDMP kalite yönetimi için, hava taşımacılığı topluluğuna entegre BT çözümlerinin önde gelen tedarikçilerinden biri olan CHAMP Cargosystems ile anlaşma imzaladı.
21.10.2018 Pazar

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, Traxon CDMP kalite yönetimi için, hava taşımacılığı topluluğuna entegre BT çözümlerinin önde gelen tedarikçilerinden biri olan CHAMP Cargosystems ile anlaşma imzaladı. CDMP kalite yönetimi çözümü, dünya çapında Cargo iQ havayolu sevkiyatlarının % 40'ından fazlasını ölçüyor.

 

 

Güncel Cargo iQ spesifikasyonları ile geliştirilen çözüm, Turkish Cargo'nun yıllık 1 milyon adetten fazla kargo konşimentosunu yönetecek. Ayrıca, Traxon CDMP, yeni işlevler ve kullanıcı dostu özellikler ile geliştirildi ve Cargo iQ kapsamının ötesine geçen ilave kalite ölçüm ve izleme ihtiyaçlarına hizmet edecek şekilde genişletildi.

 

 

Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen; “CHAMP’ın hizmet teklifi, herkes için iyi bir şeyler barındırıyor ve kalite yönetimi için Cargo iQ'yu kullanma yolculuğumuzda bize yol göstermesinden memnuniyet duyuyoruz. Kalite standartlarımızı geliştirerek, dünyanın en iyi beş hava kargo markasından biri olma hedefimize güçlü adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

 

CHAMP Cargosystems'in Ticari ve Müşteri Katılımı Sorumlusu Nicholas Xenocostas, “Turkish Cargo'nun CHAMP çözümlerini geliştirmesinden çok memnunuz, Turkish Cargo'nun Cargo iQ'nun faydalarını göreceğinden ve daha verimli bir kalite yönetimine ulaşacağından emin” dedi.

 

 

Gelişmiş filosuyla dünyanın 124 ülkesinde 300’den fazla destinasyona hizmet sağlayan Turkish Cargo, başarılı operasyonlarını ve hava kargo taşımacılığındaki kalite standartlarını geliştirmeye devam ediyor.

 

AIRNEWSTIMES

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız