NECEF YENİ HAVALİMANI İNŞAAT MALZEMELERİNİ ASSET LOJİSTİK TAŞIYOR
Asset Lojistik, Irak Necef Havalimanı inşaatının Avrupa ve Türkiye’den tedarik edilen malzemelerin ulaştırılmasından sorumlu taşıyıcı acentesi olarak hizmet veriyor.
01.12.2016 Perşembe

2003 yılında Asset Gümrük Müşavirliği olarak kurulan ve 2012’de lojistik, 2017 yılında ise antrepo hizmetleriyle de faaliyet alanını genişletmeyi planlayan Asset Grup, 200 kişinin üzerindeki çalışan sayısı ile müşterilerine hizmet veriyor. Asset Grup Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Onur Tekin ve Hava Kargo Müdürü Dinçer Delenoğlu, faaliyetleri ve Necef Havalimanı projesi hakkında açıklama yaptı.

 

Asset Grup Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Onur Tekin; “Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyetidir ve bu konudaki avantajımız, uzman kadrolarımızla taşınacak kargoya göre en uygun uçak tipini, taşıyıcıyı ve hattı belirleyerek daha sonradan çıkacak aksaklıkların önüne geçebilmemizdir. Operasyonları yerinde takip ederek yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı olmamız müşterilerimiz tarafından tercih edilme sebeplerinin başında geliyor.” dedi.

 

Asset Lojistik Hava Kargo Müdürü Dinçer Delenoğlu, Irak da bulunan Necef havalimanı inşaat projesinin taşıyıcı acentesi olarak Avrupa’dan 3PL ve Türkiye’den hava kargo taşıma servisi sağlayarak Almanya’dan çıkan malzemeleri İran üzerinden Necef Havalimanına ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye’den ise direkt Irak Necef Havalimanına multimodal yada sadece havayoluyla kaliteli iş ortakları ve konusunda uzman kadrosuyla Necef  Havalimanı inşaat  projesi için en hızlı ve kaliteli servis İle inşaatın en hızlı şekilde tamamlanması için katkı sağlamaya devam ettiklerini belirttive 2017 yılında diğer nice projelerde müşterilere sağlayacağımız katkıyla adımızdan bahsettirmeye devam edeceğiz dedi.

 

 

Türkiye’nin önde gelen gümrük firmalarından olan Asset Grup 2003 tarihin de İstanbul da kurulmuş olup Bursa ve Mersin de ofisleri bulunmaktadır. Global lojistik anlamında hava, deniz, kara taşımacılığı, depolama, multimodal ve proje taşımacılık, sigorta, gümrük ve danışmanlık servisi vermektedir. Asset Lojistik, hava kargo alanında ithalat/ihracat, proje taşıması, parsiyel, 3PL, part charter ve full charter hizmetleriyle uzmanlaşmış olduğu Avrupa, Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine geniş network ve değerli iş ortakları ile kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı servis vermektedir.

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız