YÜKÜN TESLİM ALINMAMASI DEMURAJ VE TASFİYE SÜREÇLERİ PANELİ
İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu ile UTİKAD iş birliğinde 11 Mayıs 2018 tarihinde 13.00 - 17.55 saatleri arasında İstanbul Barosu Genel Merkezi Konferans Salonu (İstiklal Cad. Orhan Adli Apaydın Sok. No: 2 Beyoğlu - İstanbul)'nda "Yükün Teslim Alınmaması, Demuraj ve Tasfiye Süreçleri" konulu bir panel düzenlenecektir.
04.05.2018 Cuma

Açılış konuşmalarını İstanbul Barosu Başkanı Av. Mehmet Durakoğlu, İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Egemen Gürsel Ankaralı ve UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener'in yapacağı panelin birinci oturumunun başkanlığını UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve FIATA Kıdemli Başkan Yardımcısı Turgut Erkeskin, ikinci oturumunun başkanlığını ise UTİKAD Hukuk Danışmanı ve İstanbul Barosu Lojistik ve Taşıma Hukuku Komisyonu Üyesi Av. Hüseyin Çelik yapacaktır.

 

Panelde teslim alınmayan yüklere yönelik Türk Ticaret Kanunu yaptırımları Prof. Dr. Kerim Atamer, denizyolu ile yapılan taşımalarda konteyner demurajları Dr. Sami Aksoy, gümrük mevzuatı açısından çekilmeyen yükler ve tasfiye işlemleri UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümrük ve Antrepo Çalışma Grubu Başkanı Rıdvan Haliloğlu tarafından ele alınacak olup gümrüklü alandaki haciz ve icra süreçleri Av. Salih Yıldırım tarafından katılımcılara aktarılacaktır.

 

Katılımın ücretsiz olacaktır.

 

UTİKAD

Anahtar Kelimeler
Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız