3. EKONOMİ VE LOJİSTİK ZİRVESİ
İki yıldır ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektörünü bir araya getirerek reel sektörleri ve lojistik sektörünü buluşturan UTA Lojistik Dergisinin organize ettiği Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nin üçüncüsü düzenleniyor.
12.05.2018 Cumartesi

Dijital ekonomi dünyada ve Türkiye’de etkisini giderek güçlendiriyor. Dijital ekonomi ve Endüstri 4.0’ın yarattığı yeni iş modelleri ekonomiyi yeniden tanımlarken, lojistik sektörü de bu gelişmelere paralel olarak dönüşüme uğruyor. Dijital ekonominin ve Endüstri 4.0’ın yarattığı yeni fırsatlar, ekonomik faaliyette bulunan sektörleri ve firmaların önünde yeni fırsat pencereleri açarken, bu gelişmelere uyum sağlamak, sisteme entegre olmak hatta yönlendirmek için yeni adımlar atılması gerekiyor.

 

2 yıldır ekonomi dünyası, kamu ve lojistik sektörünü bir araya getirerek reel sektörleri ve lojistik sektörünü buluşturan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, 3. Yılında; dijital ekonomi ve endüstri 4.0’ın ortaya çıkardığı yeni fırsatları, firmaların bu süreçte nasıl konumlandıklarını, iş modellerine, lojistik süreçlerine etkilerini ve lojistik sektörünün bu süreçlere entegrasyonunu ele alıyor.

 

Organizasyon oturumları; ana oturum programı, sektörel oturum programları ve tedar zirve programı olarak üç kategoride planlanmıştır.

 

3. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi, sektörde 24 yıldır aylık olarak yayınlanmakta olan UTA Lojistik Dergisi tarafından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve sektörel birlik ve derneklerin katılımıyla 14 Mayıs 2018’de Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de gerçekleştirilecek olan organizasyonun ana oturum programındaki  “Türkiye’nin Hava Kargodaki Konumu, Beklenti ve Hedefler” oturumunun moderatörlüğünü Reibel Taşımacılık Genel Müdürü Arif BADUR tarafından yapılacak olup konuşma yapacak isimler aşağıdaki gibidir.

 

Can EREL                : SHGM Müdür Yardımcısı

Kemal Zafer TOPUZ   : DHMİ Strateji Dairesel Başkanı

Serkan EREN            : UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi

Turhan Özen            : Turkish Airlines Genel Müdürü Yardımcısı (Kargo)

Bu habere ilk yorum yapan siz olun!

Facebook Yorumlar

Yazarlar

Taner AKSOY

Ülkemizde Üniversite Mezunlarının İstidahımı ve Sektörümüzde* Durum

E-Dergi Son Sayımız